Uw vermogen verdient het allerbeste. Zonder compromissen.

Test ons nu!

02 287 99 19

U wilt uw vermogen beschermen en doen groeien op lange termijn

"Ik aanvaard koersschommelingen op korte termijn zodat mijn vermogen op lange termijn kan renderen"

Alles is mogelijk, met wat geduld. U hebt een beleggingshorizon van 5 tot 10 jaar. En, u wenst een groeiend vermogen, beschermd tegen inflatie. Onze experts en adviseurs bieden u een oplossing op maat.

Mijn vermogen doorgeven

"Ik wil mijn erfgenamen graag elk mogelijk conflict
in verband met mijn erfenis besparen"

Door uw erfenis nu al goed voor te bereiden, weet u dat uw wensen zullen worden gerespecteerd en dat uw erfgenamen niet zullen worden verrast door een te hoge erfbelasting.

Iedereen heeft zijn eigen familiegeschiedenis, maakt zijn eigen keuzes en heeft zijn eigen doelstellingen. Precies omdat wij u goed kennen, kunnen we samen bekijken hoe we de overdracht van uw vermogen goed kunnen organiseren. Voor uw kinderen en rechthebbenden is dit een moeilijk onderwerp om aan te snijden. Neem daarom zelf het initiatief. Met waardevol advies van de beste experts ter zake.

Meer informatie ...

Wij houden regelmatig uiteenzettingen over onderwerpen die te maken hebben met successieplanning. Wordt u graag op de hoogte gehouden over de evenementen die wij in uw streek organiseren?

JA, ik wil graag meer informatie.

U wilt een cashreserve

"Ik wil projecten financieren"

U wilt een reserve voor geplande of onverwachte kosten. U bent dynamisch, maar ook voorzichtig. Onze oplossing garandeert u en uw gezin een cashreserve. Zo kunt u elk project financieren. Nu en in de toekomst.

U wilt een regelmatig
inkomen

"Ik behoud mijn kapitaal geheel of gedeeltelijk. En, met dat kapitaal genereer ik een regelmatig inkomen, naast mijn pensioen of huurinkomsten."

U wilt genieten van een comfortabel leven. Maar, u wilt ook uw familie beschermen. Dat kan. Wij kiezen een beleggingsstrategie die past bij uw vermogen. U genereert een inkomen en houdt uw vermogen geheel of gedeeltelijk intact.

Geniet vandaag het advies
en de oplossingen van Bank Degroof Petercam

Verkozen tot beste Private Bank, Nr. 1 voor Vermogensbeheer en -planning en tot fondsenbeheerder die de afgelopen 20 jaar het meest werd bekroond.*

*In het klassement van de beste financiƫle instellingen volgens een grootschalig onderzoek bij een panel van professionals uit de sector.

Iedereen is anders. Bij ons krijgt u een beheer op maat.
  • Wij werken 100% volgens uw doelen
  • Wij beschermen uw vermogen en doen het groeien, op uw tempo
  • U draagt uw vermogen over aan de volgende generatie, met een goede voorbereiding
  • Wij zoeken naar een optimale spreiding van uw beleggingen
  • Wij staan altijd voor u klaar, bij u in de buurt
Vraag nu
een afspraak